|
شرح خبر |
|
1395/03/16
برگزاری کلاس آموزشی بهبود کیفیت شیر
برگزاری کلاس آموزشی بهبود کیفیت شیر در منطقه ورزنه |
|
یک مورد کلاس آموزشی ، ترویجی با موضوع بهبود کیفیت شیر و با حضور تعداد 20 نفر از دامداران در محل سالن اجتماعات مرکز جهاد کشاورزی ورزنه برگزار گردید . آقای انصاریان کارشناس مرکز جهاد کشاورزی ورزنه با بیان این خبر اظهار داشت :آقای مهندس زارعی کارشناس علوم دامی که مربیگری کلاس را برعهده داشتند اشاره ای به شیر با کیفیت خوب نمودند و گفتند که شیر با کیفیت خوب باید دارای خصوصیاتی باشد ، ازجمله اینکه ، ماده خشک شیر زیاد باشد ، شیر بدون بو و طعم اضافی باشد و تعداد باکتری های شیر کم باشد . |
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظر شما در مورد این پرتال چیست؟ |
|
تعداد جوابها : 6389
عالی : 90%
خوب : 0%
متوسط : 1%
ضعیف : 9%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
|
|