به گزارش روابط عمومی مرکز جهاد کشاورزی جی و قهاب دوره آموزشی اقتصاد مقاومتی اصول پرورش و پرواربندی دام کوچک در مجتمع ولایت واقع در خوراسگان با حضور 28 نفراز علاقه مندان برگزار گردید .
در جامعه امروز نیاز به گوشت قرمز با توجه به نیاز انسان و شهرنشینی و همچنین رشد جمعیت جهان یک مساله امکان ناپذیر است . با توجه به اینکه کشور ما از نظر تولید این محصول در سطح ضعیف می باشد می توان با استفاده از علم و بکاربستن آن با عمل تولید را به سطح خودکفایی و صادرات رساند . در ایران علوفه مراتع متغیر است و گوسفندان همانند شتر مواد لازم را در بدن خود به صورت دنبه و دیگر مواد ذخیره می کنند . به خاطر مسایل مذهبی و اهمیت قربانی کردن ، گوشت گوسفند در درجه اول و دیگر فرآورده های آن در درجه دوم اهمیت قرار دارد . به علت عدم آگاهی گوسفندداران ایرانی ، اغلب گوسفندان ایرانی اصالت خود را از دست داده و به صورت ناخالص در آمده اند .
در ادامه آقای مهندس سید سعید تدین از مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی به عنوان استاد مطالبی را در خصوص اصول پرورش ، تغذیه و اهمیت پرواربندی دام کوچک مطالبی زا ارائه نمودند و در پایان به سوالات فراگیران پاسخ داده شد . |