اصفهان/

رابطه توليد كنندگان بخش كشاورزي با فناوري اطلاعات بايد تقويت شود

كارشناس ارشد توليدات گياهي جهاد كشاورزي شهرستان اصفهان گفت : رابطه توليدكنندگان بخش كشاورزي با فناوري اطلاعات و رابطه مراكز توليد علوم كشاورزي با توليدكنندگان بخش كشاورزي بايد تقويت شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان ، محبوبه اميري پور اظهار كرد: كشاورز بايد اطلاعات دقيقي از نوسان قيمت ها، نياز بازارهاي داخلي،اطلاعات مربوط به واردات و صادرات محصولات كشاورزي در اختيار داشته باشد.
وي تجهيز روستاهاي استان اصفهان به فناوري اطلاعات براي دسترسي لحظه به لحظه به اطلاعات و تغييرات در بازار خواستار شد.
وي با اشاره به اينكه اين ضعف به كشاورزان ضربه شديدي وارد كرده است، گفت: در زمان حاضر سن كشاورزان بالا و ميزان آگاهي آن ها از روش هاي علمي كشاورزي پايين است.
كارشناس زراعت جهاد كشاورزي شهرستان اصفهان اظهار كرد:‌استفاده از روش هاي نوين علمي در كشاورزي باعث افزايش بهره وري و ميزان عملكرد محصولات كشاورزي مي شود.
وي تاكيد كرد: تمام جنبه هاي كشاورزي از ابتدا تا انتها مي تواند به صورت علمي اجرا شود.
وي با بيان اينكه در شرايط حاضر درآمد كشاورزان و بهره وري توليد پايين است افزود: پايين بودن سطح سواد و آگاهي كشاورزان،كمبود نيروهاي جوان و بهره مندي كم روستاييان از ماشين آلات كشاورزي از عمده دلايل علمي نبودن كشاورزي در استان است.
وي تصريح كرد: استفاده از فناوري نانو در توليد كود،استفاده از روش هاي نوين آبياري، استفاده از تجهيزات و ماشين آلات نوين، كشت نقطه به نقطه با استفاده از نقشه هاي هوايي و ماهواره اي از جمله مصداق هاي كشاورزي نوين است.
اميري پور با تاكيد بر عملياتي بودن كشاورزي علمي در ايران اظهار كرد: با حمايت دولت و اصلاح سياست گذاري ها در اين موضوع اين كار امكان پذير خواهد شد.
وي خاطر نشان كرد: ما در ايران در زمينه توليد علوم نوين مربوط به بخش كشاورزي مشكلي نداشته اما در زمينه اجرايي كردن آن مشكل داريم.
وي تصريح كرد:مراكز تحقيقات بخش كشاورزي مجوز قانوني براي عملياتي كردن علوم توليد شده در اين بخش به صورت انبوه ندارند.
امير پور همچنين به نقش فعاليت هاي ترويجي در توسعه كشاورزي علمي اشاره كرد و افزود:فعاليت هاي ترويجي باعث آماده سازي كشاورزان براي پذيرش تغييرات خوب در زمينه كشاورزي است.
وي تنظيم بازار محصولات كشاورزي را يكي از عوامل موثر بر درآمد زايي بخش كشاورزي دانست و گفت: دولت بايد نظارت تخصصي بر اين بخش اعمال كند.
وي با اشاره به نقش موثر دولت در علمي سازي كشاورز گفت: ارتقا سطح بهر ه وري و افزايش درآمد در بخش كشاورزي باعث تشويق جوانان براي حضور در عرصه هاي كشاورزي مي شود/س.

برچسب ها: اصفهان ، جهاد ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.